Şair Yazar Şaşma’ya Üç Ödül

Karamanlı şair ve yazar İbrahim Şaşma’ya son üç hafta içerisinde çeşitli kurum ve kuruluşlardan üç ödül daha verildi.

Şair Yazar Şaşma’ya Üç Ödül

Katıldığı edebi yarışmalarda ilimizi başarıyla temsil eden ve Türk edebiyatının ödül rekortmeni olarak tanınan şair Şaşma son olarak Malatya Yeşilyurt Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “ Peygamberler Şehri Kudüs” konulu şiir yarışmasında Kudüs Şehrengizi isimli eseri ile ikincilik ödülüne layık görülerek Kudüs gezisi ile ödüllendirildi.  

Şair Şaşma Ankara Kızılcahamam Çıtak Türkmen Kültür Derneği tarafından düzenlenen "Kızılcahamam Sevdası" konulu şiir yarışmasında da yazmış olduğu eseri ile ikincilik ödülüne layık görülerek kendisine 18 Mart 2017 tarihinde Kızılcahamam Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen "Şühedanın İzinde Asımın Nesli "programında ikincilik ödülü teslim edildi.

Son olarak şair Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen  “Sağlıkçı Dünyasından Anılar -2017” temalı anı yarışmasında da Fesleğen Dokunuşları isimli eseriyle birincilik ödülüne layık görüldü. Düzenlenen ödül töreninde Şaşma, ödülünü Milletvekili Sayın Recep Şeker’in elinden teslim aldı.

Şair Şaşma,  haber merkezimize yaptığı açıklamada ödül almaktan ziyade Karaman’ı çok değişik platformlarda temsil etmenin, çıktığı her sahnede ve konuşma yaptığı her kürsüde Karaman oğlu Mehmet Beyin dil fermanını okumanın, Yunus’a değinmenin ve Karaman’ın Karaman olduğunu vurgulanın her daim onuru olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284