Gazidükkan Mahallesi Sakinleri: Tozdan Dumandan Biktik

Ilimizin en eski ve islek mahallelerinden Gazidükkan Mahallesi hudutlari içerisinde kalan Lel Hamaminin önünden gelip eski hapishane yolu olan kisimda Belediye tarafindan yapilan çalismalardan sonra yola dösenen parkeden sonra kalan kum yiginlari mahalle sakinlerini bezdirdi.

 Gazidükkan Mahallesi Sakinleri: Tozdan Dumandan Biktik

Konuyla ilgili olarak Zitli cami olarak bilinen mevkide oturan mahalle sakinlerinden Adem Can, Ali Kaya ve Sef Ahmet Özer, büromuza gelerek bu konuyu yerinde görmemizi isteyerek muhabirlerimizle birlikte bahsi edilen sokaga gittiler.

Burada sokagin durumuyla ilgili bilgi veren sokak sakinleri, “72. sokaktan baslayarak beyaz tas dösemesi yapildi. Üzerinden bir kis ve yaz geçiyor. Halen sokaktaki kum kalintilari kaldirilmadi. Bu kalintilardan kalkan tozlar evlerimize doluyor. Evlerimizde yasayan kalp ve astim hastalarimiz var. Bir hizmet yapilmis ancak eksik yapildigi için halk tarafindan faydali hale getirilmesi lazim. Parkelerin üzerindeki kum toprak, toz bulutu haline geliyor. Bu konuda yetkililerin bir çözüm bulmasi gerekiyor. Bizim sokagimizdan geçen yol 30 metrelik yolla da baglantisi oldugu için araçlar kestirme diye burayi kullaniyor. Haliyle de her araç geçtiginde yoldaki tozlar evlere doluyor” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284