GOLDA’ya Valilik Ve Emniyetten Plaket Ve Tesekkür

Kombassan Holding’in gida sektöründe faaliyet gösteren sirketi Komgida, GOLDA markasi ile “Güvenli Yolculuk ve Dostluk Çayi Için 5 Dakika Mola” projesine yapmis oldugu katkilarindan dolayi plaket ve tesekkür belgesi aldi.

 GOLDA’ya Valilik Ve Emniyetten Plaket Ve Tesekkür

Trafik kazalarinin azalmasina yönelik, Karaman Valiligi ve Karaman Il Emliyet Müdürlügünce Karaman-Konya yol güzergahinin 25. kilometresinde baslatilan “Güvenli Yolculuk ve Dostluk Çayi Için 5 Dakika Mola” projesine yapmis oldugu katkilarindan dolayi Komgida Genel Müdürü Fatih Dogan’a Karaman Valiligi Murat Koca ve Karaman Il Emliyet Müdürü Mehmet Sahne tarafindan plaket ve tesekkür belgesi verildi.

Komgida adina ödülü alan Komgida Genel Müdürü Fatih Dogan da Karaman Valiligine ve Karaman Il Emniyet Müdürlügü’ne tesekkür ederek, insanlarimiz yolculuk esnasinda daha güvenli, huzurlu bir sekilde yolculuk yapabilmeleri için baslatilan bu projeye katki saglamaktan dolayi mutlu olduklari söyledi. Insana yapilan yatirimin geri dönüsü en uzun, ayni zamanda en garantili yatirim oldugunu belirten Dogan, böyle bir ödülü almaktan dolayi mutluluk duydugunu ifade etti
Karaman Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne’de, baslatmis oldugumuz bu projeye katkilarindan dolayi Komgida Genel Müdürü Fatih Dogan’a tesekkür etti.
Kombassan'in gida alanindaki yatirimlarindan olan Komgida, halen 390 kisiye istihdam sagliyor ve 100 bin metrekaresi kapali, 1 milyon 100 bin metrekare alana sahip tesislerinde Golda ve Melda markalari ile üretimlerini gerçeklestiriyor. Makarna, bisküvi, un, irmik ve bakliyatin yani sira hayvancilik tesisleri yatirimlariyla da bölgede söz sahibi olmayi hedefleyen Komgida A.S. Japonya dahil 84 ülkeye ihracat yapiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284