Ak Parti Karaman Il Danisma Meclisi Toplantisi Yapildi

AK Parti Karaman Il Danisma Meclisi toplantisi yapildi.

Ak Parti Karaman Il Danisma Meclisi Toplantisi Yapildi

Parti binasinda gerçeklesen toplantiya, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Seker, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Baskani Nazmi Ünlü, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akca, Il Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer, ilçe ve belde belediye baskanlari ile partililer katildi. Il danisma meclisi toplantisina gönderilen telgraflarin okunmasindan sonra divan, baskan Murat Öztürk, baskan yardimcisi Özgür Soyalan, üyeler Serap Güler, Sami Sagkaya’dan olustu. Danisma meclisinde bir konusma yapan TBMM Tarim Orman ve Köyisleri Komisyonu Baskani, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Türkiye'nin büyümesine hiçbir gücün engel olamayacagini söyledi. Yeni anayasa bu milletin hak ettigi sekilde olacaktir diyen Konuk, "Baskanlik sisteminde muhalefetin kaygisi var, CHP'nin kaygisi var, iktidara bir daha gelemeyecekleri korkusu var. Yeni anayasa ile baskanlik sistemi ile ayagimizdaki prangalar kirilacaktir. Terörle mücadelemiz kararlilikla devam ediyor, terörle ilgili ülkemiz kurtulus savasi veriyor. Karaman bulundugu konum ile Iç Anadolu’yu Akdeniz’e baglayan çok önemli bir sehirdir. Bunu firsata çevirecegiz. Serbest bölgesi ile havaalani ile yatirimlarimizla. Biz birlikte daha güçlüyüz, sen ben yok, Karaman var diyecegiz. Bizler hizmet erleriyiz" dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker ise asgari ücretin bin 300 oldugunu hatirlatarak, "Emeklilere yilda bin 200 lira ek zam yaptik, emeklilerimiz ilk zamli maaslarini da aldilar. Astsubay emeklilerinin intibak sorununu çözdük. Lisans ögrencilerinin bursunu 400 liraya yükselttik ve yükseltilmis bursu almaya basladilar. Esnafa 30 bin TL faizsiz kredi vermeye basladik" seklinde konustu.
AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü de seçimin üzerinden kisa süre geçmesine ragmen verilen sözlerin yerine getirildigini vurgulayarak, Türkiye'nin gelecek 10 yillarina damga vuracak bir programin oldugunu dile getirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284