CHP Karaman`da Ve Türkiye`de Iktidara Yürüyor

CHP Milletvekili Adayi Av. Saim Sezen, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Ilçe Baskani Onur Irgat, önceki dönem il baskanlarindan Alaaddin Isik, Osman Nuri Koçak, Zeki Gülseven, önceki dönem belediye baskan adaylarindan Merih Ünver ve diger partililerle Mavi Dügün salonunda Gevher Hatun, Üniversite, Basaksehir ve Taptuk Emre Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler.

CHP Karaman`da Ve Türkiye`de Iktidara Yürüyor

Oldukça yogun bir katilimin yasandigi toplantida milletvekili adayi Av. Saim Sezen ve diger katilimcilarin yapmis oldugu konusmalarda Karaman’da ve Türkiye'de iktidara yürüyen Cumhuriyet Halk Partisinin ve onun politikalarinin artik halkin gözünde ragbet gördügü; 13 yildir Karamani ve Türkiye'yi yöneten basiretsiz iktidarin gitme vaktinin geldigini emeklisi, memuru, genci, esnafiyla ve çiftçisiyle bu isin Cumhuriyet Halk Partisi ve onun kadrolarinin Türkiye'yi aydinlik baris dolu ekonomik açidan rahatlamis yarinlarina güvenceyle bakan yasanabilir bir ülke konumuna getirecegi konusunda bütünlesildiginin mesajini almanin ve Karaman’da mevcut milletvekilliginin rahat bir sekilde CHP tarafindan alindiginin birlik ve beraberlik içinde çalismanin semeresinin görüldügü ortaya çikti.
Milletvekili Adayi Av. Saim Sezen, partililer ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütü 1 Kasim’da artik Karaman’in gerçek bir Milletvekilinin Ankara'da neler yapabilecegini Karaman halkina göstermenin mutlulugunu hep birlikte yasanacaginin müjdesini verdiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284