Ali Aktas, Mümine Hatun Hastanesi’ne Basladi

Ilimiz Karaman Devlet Hastanesinde çalismalarini sürdüren ve emekliligini doldurup ayrilan Ali Aktas, yeniden saglik sektörüne geri döndü.

Ali Aktas, Mümine Hatun Hastanesi’ne Basladi

Kendisini ziyaret ettigimiz Ali Aktas, “Emekli olduktan sonra yararli isler yapamadim. Sagolsunlar Mümine Hatun Hastanesi sahipleri Zeynettin ve Faysal Aslan beylerden gelen çalisma teklifini kabul ettim. Amacim Karaman halkina kaldigim yerden hizmet etmeyi sürdürmek. Merkezi yerde bulunan hastanemizde güzel isler yapiyoruz. Bende bu güzelliklere bir seyler katmak için yeniden göreve geldim” dedi.
Hastane sahibi Zeynettin Aslan’da, “Karamanli hemserilerimize daha güzel ve hijyenik ortamda hizmet vermek için çalismalarimizi iki katina çikardik. Yaptigimiz çalismalar Karaman insaninin sihhatli olabilmesi yönündedir. Eskiden tanidigimiz Devlet Hastanesi’nin Müdürlügünü yapmis ve emekliye ayrilmis Ali Aktas beyi de kadromuza kattik. Sagolsunlar isi bildigi için çok büyük sorunlari çözüp hemserilerimize yardimci olmaktadir. Kendilerine teklifimizi kabul edip çalisma ailemize katildigi için tesekkür ederiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284