Kisacik: “Karaman Anjiyo Yönünden Çok Iyi Bir Yere Gelecektir”

Ankara Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi Kardiyoloji Klinigi Sefi Prof. Dr. Halil Lütfi Kisacik, Karaman Devlet Hastanesi’nin Kardiyoloji hekimlerinin ve diger ekibinin çok uyumlu ve yetenekli oldugunu belirterek Ilimizin anjiyo da çok iyi yerlere gelecegini söyledi.

Kisacik: “Karaman Anjiyo Yönünden Çok Iyi Bir Yere Gelecektir”

Karaman Devlet Hastanesinde koroner anjiyonun açilisini yapmak, ilk yapilacak anjiyolara gözetmenlik yapmak amaciyla 3 gündür Karaman Devlet Hastanesinde bulunan Prof. Dr. Halil Lütfi Kisacik a hem tesekkür hem de ugurlama programi düzenlenerek plaket takdim edildi.
Karaman Devlet Hastanesi ev sahipliginde gerçeklestirilen programa Saglik Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy, Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu, Idari ve Mali Hizmetler Baskani Hüseyin Karasüleymanlioglu, Devlet Hastanesi idarecileri ile kardiyoloji Klinigi hekim ve çalisanlari katildi.
Prof. Dr. Halil Lütfi Kisacik yaptigi konusmasinda verimli bir 3 gün geçirdiklerini belirterek toplam 11 hastaya koroner anjiyo islemi gerçeklestirdiklerini, 82 yasinda ve 55 yasindaki 2 hastaya anjiyo plasti (sent) taktiklarini dile getirdi. Hekimlerin yetenekli ve birbiriyle uyumlu olduklarina dikkat çeken Prof. Dr. Kisacik “Karaman’da 3 aya kalmaz anjiyo ve anjiyo plasti konusunda çok iyi yere gelecegine inaniyorum. Bu süreden sonra Karaman’da 7/24 anjiyo hizmeti verilecektir. Kardiyolojinin çalismasi muhakkak ki kalp damar cerrahisini de çalistiracaktir. Anjiyo islemleriyle birlikte hastanenizin gelirleri de artacaktir” dedi.
Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi Dr. Ayhan Erenoglu’da anjiyo bakimindan civar il ve ilçelere de hizmet verilecegini kisa bir süre sonra diger illerden de Karaman Devlet Hastanesinin anjiyoda tercih edilecegine inandiklarini ifade etti. Ankara Yüksek Ihtisas Hastanesi Kardiyoloji kliniginin ve degerli hocamizin da destegi ile ciddi bir nüfusa hizmet verebilecegiz dedi.
Saglik Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy’da, Karaman’dan büyük merkezlere yapilan sevklerin arasinda acil kalp hastaliklarinin önemli bir yer tutugunu söyleyerek bundan sonra acil sevk oranlarinda % 40 düsüs gözlenecegine dikkat çekti.
Programin sonunda Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu tarafindan Prof. Dr. Halil Lütfi Kisacik’a tesekkür plaketi sunuldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284