Yildizlar Hentbolda Kupalar Sahiplerini Buldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen yildizlar hentbol il birinciligi müsabakalari oynanan final karsilasmalarinin ardindan sona erdi.

Yildizlar Hentbolda Kupalar Sahiplerini Buldu

2015-2016 Egitim Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen yildizlar hentbol il birinciligi müsabakalari 04-06 Ocak 2016 tarihleri arasinda Yunus Emre Spor Salonu’nda yapildi. Müsabakalarda 4 erkek 3 kiz takimi olmak üzere toplam 7 takimin mücadele etti.
Karaman ili hentbol hakemlerinin yönettigi yildizlar hentbol il birinciligi müsabakalari zorlu ve çekismeli maçlara sahne oldu. Sporcular il birinciligi için kiyasiya mücadele ederken takimlar arasinda yasanan tatli rekabet renkli görüntülere sahne oldu. 3 gün süren çekismeli müsabakalarin ardindan erkekler kategorisinde sampiyonluk ipini Özel Basari Ortaokulu gögüslerken kizlarda bu isim Bifa Ortaokulu oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Mustafa Karadeniz, Basari Koleji Müdürü Mehmet Cosar ve Okul Sporlari Il Temsilcisi Yasar Çaliskan tarafindan verildi.
Turnuvada sonunda tüm sporculari tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;‘’ Il Müdürlügümüz koordinesinde düzenlenen yildizlar hentbol il birinciligi müsabakalarinda kizlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren takimlarimiz il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil etmeye hak kazanmistir. Dereceye giren sporcularimiza katilacaklari hentbol grup müsabakalarinda basarilar diliyorum’’ seklinde konustu.
Müsabakalar sonunda dereye giren takimlar ise söyle olustu:
Erkekler
1. Özel Basari Ortaokulu
2. Bifa Ortaokulu
3. Yunus Emre Ortaokulu
4. Mümine Hatun Ortaokulu
Kizlar
1. Bifa Ortaokulu
2. Yunus Emre Ortaokulu
3. Mümine Hatun Ortaokulu
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284