12 Dabo Basketbol Söleni Basladi

12 Dev Adam Basketbol Okullari 11. Türkiye Ligi’nin ikinci etabi olan Güney Grubu Söleni 1 Mayis Persembe günü saat 14.00’da Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilan açilis töreni ile basladi.

12 Dabo Basketbol Söleni Basladi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafindan Garanti Bankasi sponsorlugunda organize edilen ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde 1 Mayis Persembe günü saat 14:00’da Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilan açilis töreni ile basladi.
1-3 Mayis 2014 tarihleri arasinda Karaman ilimizde organize edilen etkinlige Afyonkarahisar, Burdur-Bucak, Karaman, Kayseri, Kirsehir, Samsun-OMÜ/Çarsamba, Konya, Mersin-Anamur, Mersin-Silifke ve Nevsehir olmak üzere toplam 10 takim katildi.
3 gün sürecek olan etkinlikle gelecegin dev adamlari maç tecrübesi kazanmanin yani sira yeni arkadasliklar ve farkli kültürlerle tanisma firsati da yakalayacaklar.
Güney Grubu etkinliginde mücadele edecek olan sporcular arasindan seçilecek 10 erkek ve 10 kiz sporcu Haziran ayi içerisinde yapilacak olan Türkiye Ligi Finalleri’nde bölgelerini temsil etmeye hak kazanacaklar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284