Atletizm Yarismalari Sona Erdi

26-27 Mart 2014 tarihleri arasinda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen okul sporlari küçükler, yildizlar puanli atletizm yarismalari Kemal Kaynas Stadyumunda yapilan yarismalarin ardindan sona erdi.

Atletizm Yarismalari Sona Erdi

26-27 Mart 2014 tarihleri arasinda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen küçükler, yildizlar puanli atletizm yarismalari toplam 165 sporcunun katilimiyla gerçeklestirildi. Kemal Kaynas Stadyumunda yapilan yarismalarda sporcular uzun atlama, yüksek atlama, gülle atma, disk atma, firlatma topu, 100 metre, 800 metre, 1500 metre, 4*100 bayrak yarisi, 1500 metre ve 2000 metre gibi kategorilerde mücadele etti. Iki seans halinde gerçeklestirilen yarismalarda sporcularin rekabeti renkli görüntülere sahne oldu.
KATILIM VE REKABET EN FAZLA, PUANLI ATLETIZM YARISMALARINDA
Puanli atletizm yarismalarina katilimin ve ilginin büyük oldugu belirten Milli Takim Atletizm antrenörü Murat Yurdadön; Ülkemize ahlakli, zeki ve basarili sporcular yetistirmek için Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak alt yapi çalismalarina önem verdiklerini belirtti. Yurdadön konusmasinin devaminda, 2013-2014 egitim ve ögretim yilinda okul sporlarinda en fazla katilimin ve rekabetin puanli atletizm yarismalarinda oldugunu belirtti. Yarismaya katilan tüm sporculari tebrik ederek, grup müsabakalarina katilacak olan bütün sporculara basarilar diledi.
Yarismalar, küçükler ve yildizlar kategorilerinde dereceye giren okullarin belirlenmesinin ardindan düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.Müsabakalar sonunda olusan genel tablo ise;
KÜÇÜK ERKEKLER
1. ISTIKLAL ORTAOKULU
2. SABIHA GÖKÇEN ORTAOKULU + YUNUS EMRE ORTAOKULU
3. BIFA ORTAOKULU
KÜÇÜK KIZLAR
1. IBRAHIMBEY ORTAOKULU
2. BIFA ORTAOKULU
3. YUNUS EMRE ORTAOKULU
4. ISTIKLAL ORTAOKULU
YILDIZ ERKEKLER
1. ISTIKLAL ORTAOKULU
2. BIFA ORTAOKULU
3. YUNUS EMRE ORTAOKULU
YILDIZ KIZLAR
1. KEMAL REIS ORTAOKULU
2. BIFA ORTAOKULU
3. ISTIKLAL ORTAOKULU
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284