Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Voleybol il hakemleri degerlendirme toplantisi 20 hakemin katilimlariyla Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplantisi salonunda yapildi.

Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Toplanti, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda voleybol il temsilcisi Ali Sak’in hakemler hitaben yaptigi konusmayla basladi. Sak konusmasinda, hakemleri her zaman kurumun bir parçasi gibi gördügünü hakemlerinde bu sorumluluk çerçevesinde görevlerini icra ederek Karaman voleybolunu gelismesine destek vermeleri gerektigini vurguladi. Hakemlere olan güvenini belirterek, basarilar diledi.
Daha sonra konusma yapan Spor Uzmani Polat Kilinç, toplantiya katilan hakemlere hitaben 2013-2014 sezonunun voleybol faaliyetlerinin bir degerlendirmesini yaparak, ilimiz hakemlerinin bu sezon müsabakalardaki basarilarinin üzerinde durdu. Yakin zamanda açilan kurs ile yeni hakemlerinde voleybol ailesine katildigini belirterek güven tazeledi.
Voleybol Il Temsilci Ali Sak, 2013-2014 voleybol sezonu Karaman il faaliyet programi hakkinda bilgi vererek sözlerini tamamladi. Toplanti, oyun kurallari ve voleybol maçlarinda bu sezon dikkat edilecek genel uygulamalar üzerinde bilgilendirme ve düzenlenen kokteyl ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284