Karaman Belediyesi’nden Okullara Badminton Seti

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, TOBB Lütfi Elvan Fen Lisesi ve Karaman Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, her iki okula badminton malzemesi hediye etti.

Karaman Belediyesi’nden Okullara Badminton Seti

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Özel Kalem Müdürü Duran Kabaagaç ile birlikte okullara yaptigi ziyarette Okul Müdürü Yavuz Selimoglu ve Memis Aricilik tarafindan karsilandi. Ögretmenler ve okul idaresi ile bir süre sohbet eden Baskan Çaliskan, okulda ki faaliyetlere iliskin bilgi alirken, ziyaretin sonunda her iki okula da badminton malzemesi hediye etti.
Ziyaret esnasinda okul idarecilerinden bilgiler alan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti; “ Karaman Belediyesi olarak ilimizde egitim ve ögretimin yapildigi bütün okullarimiza imkanlarimiz dahilinde gereken bütün destegi sagliyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarimizi spora özendirmek amaciyla çesitli yatirim ve hizmetler gerçeklestiriyoruz. Bu ziyaretlerimizde, ülkemizde yeni yeni gelismekte olan badminton sporunu sevdirmek ve bu spora özendirmek amaciyla okullarimiza ögrenciler tarafindan kullanilmak üzere badminton setleri hediye ediyoruz.”
Karaman Belediyesi’nin yürüttügü çalismalar ve güncel konulara iliskin sohbetlerin de gerçeklestigi ziyarette; okul yönetimi, belediyenin okullarin çevre düzenlemesine katkisindan ve okul ihtiyaçlarina yönelik yaptigi hizmetlerden dolayi Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’a tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284