Karaman’da 15 Yas Alti Balkan Badminton Sampiyonasi Yapilacak

8 ülkenin katilacagi ve Sponsorlugunu Karaman Belediyesi`nin yapacagi Karaman Belediyesi Kent Konseyi 15 Yas Alti Balkan Badminton Sampiyonasi, 04-06 Aralik 2015 tarihleri arasinda Karaman’da yapilacak.

Karaman’da 15 Yas Alti Balkan Badminton Sampiyonasi Yapilacak

Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sirbistan, Makedonya, Ermenistan ve Gürcistan olmak üzere toplam 8 ülkeden 200'e yakin sporcunun katilacagi sampiyonaya millilerimiz yine sampiyonluk parolasiyla çikacak.
Türk Dili’nin Baskenti Karaman’in artik birçok spor organizasyonuna rahatlikla ev sahipligini yaptigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” 20-22 Subat 2015 tarihleri arasinda yine ilimizde gerçeklestirilen 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasina basarili bir sekilde ev sahipligi yaptik. Böyle büyük spor organizasyonlari hem kentin tanitimina büyük katki sagliyor, hem de o kentte sporun yayginlasmasina büyük katki sagliyor. 4-6 Aralik 2015 tarihleri arasinda Karaman Belediyesi Kent Konseyinin sponsorlugunda gerçeklesecek olan 15 Yas Alti Sampiyonasi ile yine hem ilimizin tanitilmasina katki saglamis olacagiz hem de daha çok gencimizi sokaktan alarak sporun içine aktarmis olacagiz. Ayrica ilimizde gerçeklesecek olan bu büyük organizasyon ile okullarimiza ve ögrencilerimize badminton topu ve raketi dagitilacak, okullarimizda badminton bransi tanitilarak, müsabakalarda gençlerimize çesitli hediyeler verilecek” dedi.
Türk Badmintonunun iyi bir altyapiya sahip oldugunu da deginen Kisacik;” Milli Badmintoncularimiz geçmis organizasyonlarda ülkemizi en iyi sekilde temsil etmesini bilmislerdir. Inaniyorum ki, bu organizasyonda da sonuç degismeyecek.
Son olarak Karaman’in Sampiyonaya en iyi sekilde ev sahipligi yapacagini belirten Kisacik;” Balkan Sampiyonasi'nda takimda ve ferdilerde ülkemizi temsil edecek sporcularimiza simdiden basarilar diliyorum. Ülke olarak badminton bransinda basarilarimiz devam edecek. Bizlere bu imkânlari saglayan Gençlik ve Spor Bakanimiz Akif Çagatay Kiliç'a, Karaman Valimiz Murat Koca’ya, Sampiyonanin Sponsorlugunu yapan Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan'a ve müsabakanin Karaman’a alinmasinda büyük katkilari olan Badminton Federasyonu Baskani Murat Özmekik’e tesekkür ediyorum" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284