Karaman’da Amatör Spor Haftasi Etkinlikleri Devam Ediyor

12-18 Ekim 2015 tarihleri arasinda kutlanan Amatör Spor Haftasi Etkinlikleri Karaman’da düzenlenen çesitli spor faaliyetleri esliginde devam ediyor.

Karaman’da Amatör Spor Haftasi Etkinlikleri Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafindan her yastan insanin spor yapabilecegi sekilde düzenli fiziksel aktivitelerin olusturulmasini özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandirilmasi için farkindalik olusturmak amaciyla ortaklasa düzenlenen Amatör Spor Haftasi etkinlikleri Karaman’da judo, badminton, taekwondo ve masa tenisi gibi farkli spor dallarinda yapilan müsabakalarla devam ediyor.
Kazim Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonlarinda farkli yas gruplarina göre düzenlenen faaliyetlere ögrencilerin yogun ilgisi gözlerden kaçmazken, etkinliklerde dostluk ve fair-play kurallari çerçevesinde kardesçe yarismanin, mücadelenin ve amatör spor ruhunun önemine vurgu yapiliyor.
Amatör Spor Haftasi etkinliklerinin Karaman’da gençlerin spor kültürü kavramini anlamasinda isik tuttugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Gelecegimizin teminati gençlerimizin Amatör Spor Haftasinin önemini vurgulamak için farkli spor branslarinda müsabakalar düzenledik. Müsabakalarimiz farkli branslarda yas kategorilerinde devam edecek. Ulusal ve Uluslararasi spor organizasyonlarini basarili bir sekilde organize eden Karaman’in daha çok gelismesi ve basarili olmasi için çalismalarimiz devam edecektir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284