Karamanli Halterciler Güven Verdi

Bursa’nin ev sahipliginde gerçeklesen Okullararasi Halter Türkiye Sampiyonasinda Karamanli Halterciler güven tazeledi.

Karamanli Halterciler Güven Verdi

Türkiye Halter Federasyonu 2015 yili faaliyet programinda yer alan Okullararasi Halter Türkiye Sampiyonasi 25-29 Aralik 2015 tarihleri arasinda Bursa Atatürk Spor Salonunda gerçeklesti. Karaman ilinin de yer aldigi sampiyonaya 36 ilden toplam 735 sporcu katildi.
Karaman’da halter bransinin henüz yeni bir spor dali olmasina ragmen büyük bir basariya imza atan halterciler, azimli ve tempolu çalismalarinin meyvesini Bursa ilinde gerçeklestirilen sampiyonada aldilar. Sampiyonaya halter antrenörü Tugba Gül nezaretinde 9 sporcu ile katilan Karaman ekibi elde ettikleri dereceler ile Karamana halter bransinda bir ilk yasatmanin mutlulugunu yasadilar.
Zorlu ve çekismeli geçen sampiyonada Ayse Çakmak 44kg da Türkiye 4.’sü olurken, Senanur Coskun 5’inci, Semanur Yildiz ve Emine Pulat 6’inci, Özge Yildiz 14’üncü, Arife Çakmak ve Ali Kemal Göktekin 15’inci, Tolga Saglam 27’inci ve Yilmaz Küçükgöz 29’uncu olan sporcular oldu.
Bursa’da gerçeklestirilen sampiyonada alinan derecelerin önemini vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Sporcularimizi ve antrenörümüzü göstermis olduklari azim ve basaridan dolayi kutluyorum. Halter bransi Karaman’da yeni bir spor bransi olmasina ragmen sporcularimiz Karaman’a yakisan bir performans sergilemis ve ilimizi en iyi sekilde temsil etmislerdir.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284