KMÜ Spor Senlikleri Ödül Töreni Yapildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu tarafindan 24 Mart ile 7 Mayis tarihleri arasinda düzenlenen Spor Senlikleri’nin kapanis ve ödül töreni gerçeklestirildi.

KMÜ Spor Senlikleri Ödül Töreni Yapildi

Törene KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Yildirim, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpinar, Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Abdulbaki Pinar, Spor Senlikleri Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Murat Tekin, üniversite personeli ve ögrenciler katildi.
9 Farkli Bransta 1867 Katilimci
KMÜ personeli ve ögrencilerinden olusan 1867 kisilik katilimci ile gerçeklestirilen Spor Senlikleri’nde yapilan müsabakalarin ardindan dereceye girenlere ödülleri tören protokolü tarafindan verildi. Hentbol, street hentbol, futbol, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, badminton ve satranç olmak üzere toplam 9 farkli spor bransinda düzenlenen müsabakalar sonucunda ilk üçe girenler siralamadaki yerini aldi.
Etkinlik Sampiyonu
Törende 2013-2014 egitim-ögretim döneminde en çok faaliyet gerçeklestiren ögrenci topluluklarina da ödülleri verildi. En çok etkinlik düzenleyerek ilk üç sirada yer alan topluluklar Gençlik Inisiyatifi, Bilinçli Gençler ve Genç Girisimciler Ögrenci Topluluklari oldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284