Minikler Ve Küçükler Satranç Turnuvasi Sona Erdi

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen minikler ve küçükler satranç il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Minikler Ve Küçükler Satranç Turnuvasi Sona Erdi

27-28 Subat 2016 tarihleri arasinda Piri Reis Kültür Merkezi Satranç Egitim Merkezinde gerçeklestirilen turnuvaya yaklasik 150 ögrenci katilim sagladi.
2 gün boyunca devam eden müsabakalarin sonunda küçük erkekler kategorisinde Alparslan Ortaokulu birinci, Özel Basari Koleji ikinci, 100.yil Ortaokulu üçüncü, küçük kizlar kategorisinde 100.yil Ortaokulu birinci, Özel Basari Koleji ikinci, Göktepe YBO üçüncü, minik erkekler kategorisinde Piri Reis Ilkokulu birinci, Gazi Mustafa Kemal Ilkokulu ikinci, Abdurrahim Karakoç Ilkokulu üçüncü, minik kizlar kategorisinde Doktor Sadik Ahmet Ilkokulu birinci, Piri Reis Ilkokulu ikinci ve Vali Ali Akan Ilkokulu üçüncü olan okullar oldu. Erkekler ve kizlar kategorisinde dereceye giren takimlar Karamani temsil etmeye hak kazandilar.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Mustafa Karadeniz, Satranç Il Temsilcisi Mustafa Eroglu ve degerleri esleri Ayse Eroglu, Bas Hakem Selahattin Sekmen ve Satranç Egitmeni Mehmet Sami Uzun tarafindan takdim edildi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, il ve ilçe okullardan katilim saglayan okul idarecilerine, antrenörlere ve tüm ögrencilere tesekkür ederek bundan sonra katilacaklari müsabakalarda basarilar diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284