Ögretmenler Günü Voleybol Turnuvasi Yapilacak

Karaman’da, 24 Kasim Ögretmenler Günü nedeniyle “Ögretmenler Günü Voleybol Turnuvasi” yapilacak.

Ögretmenler Günü Voleybol Turnuvasi Yapilacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü voleybol il temsilciligi faaliyet programinda yer alan Ögretmenler Günü Voleybol Turnuvasi, 5 Kasim 2015 Persembe günü Kazim Karabekir Spor Salonu’nda basliyor. Karaman’da il ve ilçelerde görev yapan ögretmenlerin olusturdugu turnuvaya 4 grup halinde toplam 17 takim katiliyor.
Il ve ilçede görev yapan ögretmenlerin arasinda kaynasmayi saglamak ve halki spora özendirmek amaciyla böyle bir turnuva düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Ögretmenler gününe özel olarak düzenlenen turnuvada il, ilçe ve beldelerimizde görev yapan yaklasik 200 ögretmenimiz mücadele edecek. 23 Kasim 2015 tarihine kadar devam edecek turnuva hem ögretmenlerin kaynasmasini saglayacak hem de ilimizde görev yapan ulusal ve il hakemlerimiz kendilerini görme firsati bulacak. Kazim Karabekir Spor Salonunda gerçeklesecek turnuvaya tüm Karaman halki davetlidir” diye konustu.
Turnuvaya A grubunda Özel Babaoglu Koleji, Fatih Anadolu Lisesi, Yavuz Selim Ortaokulu, M.M. Kemal Ortaokulu, Dede Korkut Ortaokulu, B grubunda Zübeyde Hanim Ortaokulu, Karaman Anadolu Lisesi, Kemal Reis Ortaokulu, Akçasehir Ortaokulu, C grubunda Istiklal Ortaokulu, A. Karakoç Ortaokulu, Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akçasehir Ç.P.L., D grubunda Güzel Sanatlar Spor Lisesi, Gazi M. Kemal Ilkokulu, Fatih Egitim Çalisanlari Ortaokulu, Suduragi K.B. Ortaokulu mücadele edecek. Turnuva 23 Kasim tarihinde düzenlenecek olan final müsabakasi ile sona erecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284