Potanin Devleri Karaman’da Esti

Karaman’da 13 ilden 22 takimin katilimiyla gerçeklesen yildizlar basketbol bölge grup birinciligi müsabakalari sona erdi.

Potanin Devleri Karaman’da Esti

Yildiz erkekler ve kizlar basketbol grup bölge birinciligi müsabakalari Kazim Karabekir Spor Salonunda ve Yunus Emre Spor Salonunda 13 ilden yaklasik 264 sporcunun katlimi ile tamamladi.
Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan okullar arasi kiz ve erkek yildizlar basketbol grup bölge birinciligi müsabakalari, Kazim Karabekir Spor Salonunda ve Yunus Emre Spor Salonlarinda ayri ayri gerçeklesti. Gaziantep, Nevsehir, Mersin, Ankara, Hatay, Antalya, Konya, Adana, Aksaray, Nigde, Izmir, Kirsehir ile Nigde illerinin katildigi grup müsabakalari yapilan grup maçlariyla sona erdi. Yildiz erkeklerde rakiplerini eleyerek gruplarinda birinci olan takimlar Mersin – Antalya - Izmir olurken kizlarda bu isimler Izmir - Ankara - Konya takimlari oldu.
Karaman’da yapilan spor organizasyonunun basarili bir sekilde gerçeklestigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, mücadelelerin centilmenlik çerçevesinde tamamlandigini, kazanan ve kaybeden tüm takimlari yürekten kutladigini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284