Taekwondo 2012 Ikinci Dönem Kemer Snavlari Yapildi

Türkiye Taekwondo Federasyonu faaliyet programinda yer alan ikinci dönem Kusak Terfi Sinavlari Yunus Emre Kapali Spor Salonunda yapildi.

Taekwondo 2012 Ikinci Dönem Kemer Snavlari Yapildi
Performans, Il Özel Idare, Özel Basari ve Gevheri Hatun spor kulüplerinden 110 sporcu bir üst kemere terfi ettiler.
Yapilan sinavlarda Il Temsilcisi Ali Can yaptigi konusmada, “Karaman ilimize alt yapidan yetistirdigimiz birçok Türkiye Balkan ve Avrupa Sampiyonluklari getirmenin gururunu yasadik. Su an Kusak terfileri olan sporcularimizin içinden de Sampiyonlar yetisecegine yürekten inanmaktayim. Faaliyetlerimizde bizlere gereken bütün imkânlari saglayan Il Müdürümüz Kasim Aydogdu beye ve Karaman’da yillardir Taekwondo sporuna gönüllü emek veren fedakarca bu spora katki saglayan degerli Antrenörler Halil Acarli, Ibrahim Kafali ve Sadullah Bacaksiz’a tesekkür ediyorum” dedi.
23-28 Mayis 2012 tarihleri arasi Hatay ilimizde yapilacak olan Okullar Arasi Türkiye Sampiyonasina Güzel Sanatlar Spor Lisesinden 5 sporcu ile en fazla sporcu göndermeyi basaran Okulumuz oldu. Kâzimkarabekir Lisesinden 2 sporcu Yunus Kent Lisesinden 1 Sporcu Mehmet Akif Ersoy Lisesinden 1 Sporcu toplam 9 Sporcu ile Karaman ilimizi temsil edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284