Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Özgümüs:“Tkb 2. Lig Final Müsabakalari Için Karaman En Güçlü Aday”

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüs Türkiye Kadinlar Basketbol 2. lig final müsabakalari için Karaman`in en güçlü aday konumunda oldugunu söyledi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Özgümüs:“Tkb 2. Lig Final Müsabakalari Için Karaman En Güçlü Aday”
Karaman'a gelerek Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birligi Baskani Ahmet Yenilmez'i ziyaret eden Özgümüs basina açiklamalarda bulundu.
27 – 29 Nisan tarihleri arasinda oynanacak olan Türkiye Kadinlar Basketbol 2. liginin final gurubunun ilk tur final müsabakalari için sehir belirlemeye çalistiklarini belirtti.
Karaman'in en güçlü adaylar arasinda oldugunu ve bunun için Karaman'da çesitli incelemelerde bulundugunu ifade eden Özgümüs, sunlari kaydetti:
“Aday olan Karaman'da Kâzimkarabekir Spor salonunda incelemeler yaptik. Il Müdürümüz Kasim Bey, Esnaf Odalari Birligi baskanimiz Ahmet bey ve Basketbol Il Temsilcisi Soner bey'le birlikte hep beraber bir çalisma yaptik. Bu çalismalar devam edecek. Eksiklikler giderilecek. Sonra bir rapor halinde federasyonumuza sunulacak. Orada oylanacak. Büyük bir ihtimalle olur diyorum. Karaman'in basketbola ilgisini biliyoruz. Bu ilgiyi arttirmak için federasyonun destegiyle de burada çesitli etkinlikler yapilabilir. Tribüne gelen seyircinin sayisi arttikça basketbol oynayan çocuklarimizin sayisi da artar düsüncesindeyim. Emniyetle görüstük. Belediye ile etkinligin duyurulmasi konusunda konusulabilir. Hiç bir sikinti gözükmüyor. Su an Karaman en büyük aday”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284