Yenilgi Almayan Şaban Yıldırım İle 10 Maçta 6 Galibiyet

3 Lig’de şampiyonluğu hedefleyen ve yoluna son haftalarda topladığı puanlarla devam eden Karaman FK, ligde lider konumunda. Kırmızı-beyazlı takım, teknik direktör Şaban Yıldırım’ın yönetiminde oldukça başarılı bir grafik çizdi.

Yenilgi Almayan Şaban Yıldırım İle 10 Maçta 6 Galibiyet

TFF 3. Lig 2022-2023 sezonuna Batman Petrolspor’a şampiyonluk getiren isim Zafer Hızarcı ile başlayan Karaman FK, ikinci devre başlarında Hızarcı ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik adam Şaban Yıldırım ile devam etti. İlk devreyi Zafer Hızarcı yönetiminde lider olarak tamamlayan Karaman FK, ikinci devreye Turgutluspor’u 2-0 mağlup ederek başladı. Karaman FK, sonraki haftalarda sahasında konuk ettiği Darıca Gençlerbirliği ve Elazığ FK’ya deplasmanda üst üste 2-0’lık yenilgiler aldı.

Şaban Yıldırım İle 10 Maçta 6 Galibiyet

Sezona teknik direktör Zefer Hızarcı ile başlayan ancak 20. haftada yollarını ayıran ve takımı Şaban Yıldırım’a emenat eden Karaman FK, tecrübeli teknik adamla çıktığı Kahramanmaraş Spor, Eynesil Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Kuşadasıspor, Gümüşhane Spor, Bayrampaşa Spor maçlarından galibiyet ile ayrılırken, Alanya Kestelspor, Kınay Bulvarspor, Ergene Velimeşespor ve Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile berabere kaldı. Karaman FK, Şaban Yıldırım yönetiminde çıktığı 10 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik alırken 22 puan topladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284