Beş Dekardan Az Tarlası Olanlar Bu Desteği Çok Sevecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarımsal üretimi teşvik etmek ve üreticilerin gelirlerini artırmayı sağlamak amacıyla üreticileri desteklemeye devam ediyor.

Beş Dekardan Az Tarlası Olanlar Bu Desteği Çok Sevecek!

Tarımsal faaliyetlerde bulunan ve Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olan, toplamda beş dekar veya daha az arazide meyve, sebze, süs bitkisi veya tıbbi ve aromatik bitki yetiştiren üreticilerin destekleneceği “Küçük Aile İşletmesi Desteği” için başvurular başladı.

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan ve son günün beklenmemesi gerektiği uyarısında bulunulan bilgilendirmede “Küçük Aile İşletmesi Desteğine Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı ve tarımsal faaliyete konu alan toplamı beş dekar veya altında olan açıkta ve/veya örtü altı ünitelerinde meyve, sebze, süs bitkisi ile tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği yapan üreticilerimiz başvuru yapabilir.  Bilgi almak isteyen vatandaşlarımız İl Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünden bilgi alabilirler.”denildi. Küçük Aile İşletmesi Desteğine başvurular için son gün 12 Ocak 2024.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284