Kardes Okul Ziyaretleri Hiz Kesmeden Devam Ediyor

Kardes okul projesi ilimizde hizla devam ediyor. Zübeyde Hanim Ilkögretim Okulu Akpinar Ilkögretim Okulunu, Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu Cerit Ilkögretim Okulunu, Sabiha Gökçen Ilkögretim Okulu 100. Yil Ilkögretim Okulunu, Anadolu Lisesi Çukurbag Ilkögretim okulunu 85.Yil Ilkögretim Okulu Burunoba Ilkögretim okulunu ziyaret ettiler.

Kardes Okul Ziyaretleri Hiz Kesmeden Devam Ediyor
Okullarina ve ögrencilerine gösterilen ilgiden son derece memnun kalan köy okullari ögretmen ve idarecileri böyle bir organizasyonun baslatilmasindan son derece memnun olduklarini belirttiler Ihtiyaç sahibi ögrencilerimizi sevindiren ve bu organizasyonda emegi geçen Basta Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy olmak üzere projeyi yürüten Selmani Karaçam ‘a bütün ögrenci velilerine, ögrencilere, ögretmenlere ve okul idarecilerine tesekkür ettiler.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi konusmada, “Okullarimizin yapmis oldugu “Kardes Okul “projesi egitim camiamizda gururla karsiladigimiz bir davranis modeli olmustur Okullarimiz proje kapsaminda ögrencilerimize sadece kendisi için yasayan, sadece kendisini düsünen bireyler olmaktan çikarip yardimsever ve paylasimci bireyler olmasini saglamaktadir. Ayrica bu Kardeslik Projesi çalismalarinin ilimizde ögrenciler arasinda dostluk ve kardeslige vesile oldugunu inaniyorum. Bu dostlugu sadece egitim alaninda degil daha da genisleterek baska alanlarda da devam etmesini, kardesligimizin uzun yillar devam etmesini temenni ediyorum.”dedi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284