Asayis uygulamasinda 367 kisi sorgulandi. 1 kisi gözaltina alindi

Il Emniyet Müdürlügü ekiplerinin, suçu önlemeye yönelik tedbirler kapsaminda geçtigimiz hafta sonu genel bir uygulama yapti.

 Asayis uygulamasinda 367 kisi sorgulandi. 1 kisi gözaltina alindi

Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, yaptigi açiklamada, bu tür uygulamalarin, huzur ve güvenligi saglamaya yönelik oldugunu belirtti.

Geçtigimiz Cuma aksami sehir giris ve çikislarindaki kavsaklar ile sehir içinde halkin yogun oldugu caddelerde ve umuma açik yerlerde asayis ve trafik agirlikli kontroller yapildigini ifade eden Sönmez, sunlari kaydetti:
"Bu kontrollerde 24 umuma açik yer kontrol edildi ve 2 is yeri hakkinda yasal islem yapildi. 367 sahis sorgulamasinda aranan 1 kisi göz altina alindi. 156 araç kontrolünde ise evraklari eksik olan 2 araç trafikten men edildi. Hedefimiz her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak, asayis ve huzuru saglamaktir. Bu baglamda bireylerin hak ve özgürlügünü koruyarak, asayis ve kamu düzeninin saglanmasini ilke edinen Müdürlügümüze görevli tüm personelimiz, ilimizdeki güvenlik ve asayisin saglanmasinda üstün ve özverili çalismalarina devam edecektir."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284