THY Konya Satis Müdürü Postalli’dan Ziyaret

Türk Hava Yollari Konya Satis Müdürü Ahmet Postalli, Aldülhamit Arli, Cici Turizm Seyahat Acentesi Isletme sahibi Yusuf Bayraktar ve Sedat Deniz KGRT’yi ziyaret ettiler.

THY Konya Satis Müdürü Postalli’dan Ziyaret

Postalli Türk Hava Yollari’nin bir dünya markasi oldugunu belirterek, “180 uçakla 191 noktaya uçus yapiyor. Günde binin üzerinde sefer yapiliyor. Büyüme planlarimiz basarili bir sekilde devam ediyor. Konya’da suan itibariyle Istanbul Atatürk Havalimanina sabah iki aksam bir olmak üzere günde 3 seferimiz var. Karaman’da bizi temsilen Cici Turizm var” dedi.
Mustafa Koçak’in Istanbul gibi Izmir’e de Konya’dan bir sefer konulmasi istegine Postalli, “Izmir konusunda sivil toplum örgütlerinden raporlari topladik. Ilgili birimlerimize gönderdik. Suana kadar bize gelen olumlu bir cevap yok. Ama degerlendiriliyor sanirim” dedi.
Postalli, Istanbul’a gün içinde ögle veya ikindi saatlerinde bir sefer konulup konulmayacagi sorusuna ise, “Bu arz talep meselesi. Havacilik çok hizli gelisiyor. Ihtiyaç görüldügü takdirde bunu üst birimlerimiz degerlendirerek gün ortasina bir sefer konusunu gündemlerine alirlar. Ama suanda bizim olumlu veya olumsuz bir sey söylememiz dogru olmaz” diye konustu.
Hizli trenin havacilik sektörünü çok fazla etkilemedigini söyleyen Postalli, yolcu oranlarinin bir önceki yila göre yüzde 58 oraninda arttigini ifade etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284