Üyeler Bilgilendirilecek

Ticaret ve Sanayi Odasi ile Türkiye Teknoloji Gelistirme Vakfi arasinda yapilan protokol çerçevesinde oda üyeleri dis ticaret ve uluslar arasi ticarette eslestirmeler konularinda bilgilendirilecek.

Üyeler Bilgilendirilecek
Konuyla ilgili olarak Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay yaptigi açiklamada, “Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi olarak, üyelerimizin Dis Ticarete yönlendirilmesi
ve Uluslararasi Ticarette eslestirmelere olanak saglamak amaciyla; Türkiye Teknoloji Gelistirme Vakfi ile yapmis oldugumuz protokol çerçevesinde yeni bir çalisma baslatmis bulunmaktayiz. AB mevzuatlari, ortak bulma, inovasyon aglarindan yararlanma, finansal destekler gibi konularda KOBI niteligindeki üyelerimizin bilgilendirilmesi TTGV tarafindan yapilacaktir. TTGV'nin danismanlik hizmetlerinden bilgi almak isteyen üyelerimizin odamiz genel sekreterligine ve dis ticaret servisine ugramalari rica olunur. Ayrica, üyelerimiz bu imkânlardan faydalanmak için Avrupa Isletmeler Agi'na kayit yaptirmalari gerekmektedir. Üyelerimiz Avrupa Isletmeler Agi'na kaydolarak ihtiyaçlari dogrultusunda isbirligi imkânlari bulacaklardir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284