Vali Kahraman’dan Sampiyon Boksöre Ödül

7-10 Ocak tarihleri arasinda Kayseri’de yapilan Genç Bayanlar Türkiye Boks Sampiyonasinda rakiplerini yenerek 54 kiloda Türkiye Sampiyonu olan genç boksör Halime Merve Uçkun ile antrenörü Adem Ozan’i makaminda kabul eden Vali Süleyman Kahraman, genç boksörü aldigi basaridan dolayi altinla ödüllendirdi.

Vali Kahraman’dan Sampiyon Boksöre Ödül
Vali Kahraman, Halime Merve Uçkun e Antrenörü Adem Ozan’in asil ödülü Karaman halkinin gönül dünyasinda kazandigini, takdim ettikleri ödülün bu anlamda bir sembol oldugunu belirterek,“Azmiyle ve gayretiyle hepimize örnek olan bir genç kardesimizin basarisi, sahsim ve Karaman için büyük bir sevinçtir. Bu kardesimizin azmi ve gayreti, bugün ilimizin ve ülkemizin adini tüm dünyaya duyurdugu gibi, ilimizin ve ülkemizin gelecegini de müjdeliyor” dedi.
Vali Kahraman “Biz biliyoruz ve inaniyoruz ki yarin bizi ayakta tutacak olan, gençlerimizin azmi ve gayretidir. Onlarin her alanda güçlü olmasi, her alanda var olmasi gerekiyor ki toplum olarak biz de gelecekte var olabilelim. Rengimizi, kuvvetimizi, medeniyetimizi velhasil bizi biz yapan her seyi dünyaya anlatabilelim. Bu bilinçle Karaman Valiligi olarak sporun her dalina destek vermeye çalisiyoruz. Çünkü sportif faaliyetler saglik açisindan, tanitim açisindan önem tasidigi gibi milli terbiye açisindan da büyük bir öneme ve anlama sahip… Sosyal açidan, medenî açidan terbiye edilen her ruh güçlü bir toplumun teminatidir. Halime Merve Uçkun kardesimize bizlere yasattigi bu sevinç için sahsim ve Karaman halki adina tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Ayrica ona yol gösteren Adem Ozan hocamizi da kutluyor, kendilerine tesekkür ediyorum” diye konustu.
Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ile basin mensuplari da katildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284