Evinde Başından Silahla Vurulan Şahıs Hastanede Hayatını Kaybetti

İlimizde evinde silahla başından vurulmuş halde bulunan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  

Evinde Başından Silahla Vurulan Şahıs Hastanede Hayatını Kaybetti

Olay, öğle saatlerinde Nefise Sultan Mahallesi 249 Sokak’ta bulunan Şimşek Apartmanı’nın 1. katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir kişinin silahla vurularak yaralandığının ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler 32 yaşındaki Mehmet A’nın kafasından silahla vurulduğunu belirledi. Ağır yaralı olan Mehmet A. ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada olayı duyarak gelen kayınvalidesi feryat ederek gözyaşlarına hâkim olamazken, kadını komşuları zor sakinleştirdi. Hastaneye kaldırılan Mehmet A yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evde olaya şahit olan ve sinir krizi geçirdiği için konuşamayan Mehmet A’nın eşi Ayşe A.  ise ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Olay Yeri İnceleme ekibi ve Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken evde silah bulunmadığını tespit eden polis ekipleri, adamın nasıl vurulduğunu araştırıyor.
Öte yandan Mehmet A’nın bir suçtan dolayı Konya’nın Ereğli ilçesindeki yarı açık cezaevinde yattığı ve bugün izin alarak Karaman’a geldiği öğrenildi. Haber: İHA


 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284