Kemal Reis Ortaokulu Velileri, Düzenlenen Törenle Sertifikalarini Aldilar

Kemal Reis Ortaokulu’nda düzenlenen Aile Egitim Semineri tamamlanarak katilimci veliler sertifikalarini Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’ndan aldilar.

Kemal Reis Ortaokulu Velileri, Düzenlenen Törenle Sertifikalarini Aldilar

Okul Rehber Ögretmeni Yurdagül Küçükbasmaci tarafindan 15 günde bir olmak üzere 4 oturum seklinde düzenlenen egitimlerde; çocuklarin 0-14 yas gelisimi, aile içi iletisim, anne baba tutumlari ve medya araçlarinin kullanimi ile ilgili bilgiler verildi. Rehber Ögretmeni Küçükbasmaci yaptigi açiklamada, “Velilerin yogun ilgi göstererek katilimin gerçeklestigi egitimlerle, çocuklarin akademik basarisini artirmada okul- aile is birligini kuvvetlendirmek ve anne babalarin çocuklarin davranislarinda daha etkili ve verimli olabilmeleri hedeflenmistir.” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, sertifika dagitim programinda yaptigi konusmada, egitime katilan velileri tebrik ederek egitim seminerinin düzenlenmesinde emegi geçen okul idarecilerine ve okul rehber ögretmenine tesekkür etti.
Programin ardindan anaokulunu ziyaret eden Il Müdürü Sultanoglu ögrencilerle keyifli vakit geçirdi. Daha sonra okul ögretmenleriyle gerçeklestirdigi toplantida ögretmenlerin istek ve önerilerini dinleyerek onlarla sohbet etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284