KMÜ’de Ögrenci Topluluklari Temsilcisi Seçildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) ögrenci topluluklari temsilci seçimi yapildi. Dört farkli adayin katildigi ve yirmi topluluk baskaninin oy kullandigi temsilci seçimlerini KMÜ El Sanatlari Bölümü Mimari ve Dekoratif Sanatlar Programi ikinci sinif ögrencisi Eren Anil Erten kazandi.

 KMÜ’de Ögrenci Topluluklari Temsilcisi Seçildi

“Ayrim yapmadan her toplulugun etkinligine destek verecegim”

KMÜ Ögrenci Topluluklari Temsilcisi Eren Anil Erten seçimin ardindan yaptigi açiklamada bütün topluluklara ayni mesafede duracagini söyleyerek, “Hiçbir toplulugu ayirt etmeden bütün topluluk baskani arkadaslarimla görüserek hepsinin düzenlemis olduklari etkinliklere cani gönülden destek verecegim. Sosyal paylasim siteleri üzerinden, topluluklarimizin düzenleyecegi etkinlikleri duyurarak, bu etkinliklere yüksek oranda katilim saglanmasini hedefliyorum.” dedi.
Topluluk baskanlari ile her ay toplanti yapmayi planladigini dile getiren Erten, topluluklarin sorunlarini, önerilerini ve projelerini dikkate alarak, gerekli durumlarda üniversite yönetimi ile görüsüp çözüm yollari aramaya çalisacagini belirtti.
Ögrenci Topluluklari Temsilcisi Erten son olarak üniversitede yapilacak sosyal ve kültürel etkinliklerin artmasi ve ögrencilerin daha aktif, daha sosyal bir yasantiya sahip olmasi için bütün ögrenci topluluklari ile isbirligi içinde hareket edeceklerini de sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284