Ögrenciler Üniversiteye Milli Egitim Kurslarinda Hazirlaniyor

Vali Yardimcisi Mehmet Ugur Arslan ve Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ortaögretimi bitirmis üniversite sinavlarina hazirlanan ögrenciler için Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan ücretsiz olarak açilan üniversite sinavlarina hazirlik kurslarini ziyaret etti.

Ögrenciler Üniversiteye Milli Egitim Kurslarinda Hazirlaniyor

Mehmet Akif Ersoy Lisesi eski binasinda ücretsiz olarak açilan Destekleme ve Yetistirme Kurs Merkezini ziyaretinde konusan Vali Yardimcisi Mehmet Ugur Arslan, Milli Egitim Bakanliginin böyle bir kurs açmasinin ögrenciler için büyük bir firsat oldugunu belirterek, ögrencilerin bu firsati iyi degerlendirmelerini istedi.
Il Milli Egitim Müdürlügünün bu kurslar için devletin imkanlarinin seferber edildiginin altini çizen Asim Sultanoglu, Mehmet Akif Ersoy Lisesi binasinin tamaminin bu kurslar için hazirlandigini belirtti. Asim Sultanoglu: “Istediginiz üniversitelere gitmek için bu kurslar iyi bir firsat ve bu firsati en iyi sekilde degerlendireceginize inaniyoruz. Önceki yillarda velilerimiz dershanelere çok büyük harcamalar yaptilar. Simdi ise devletin imkanlari kullanilarak ücretsiz kurslar açildi. Böylece velilerimiz dershaneye ödeyecegi parayi çocugunun üniversitedeki egitiminde kullanabilir” diye konustu.
Vali Yardimcisi Mehmet Ugur Arslan ve Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ögrencilere basarilar dileyerek ziyaret sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284