Sihirli Ses Operasyonu’nda 36 Kisi Gözaltina Alindi

Istanbul merkezli ve içinde Karaman’in da bulundugu toplam 7 ilde kredi karti dolandiricilarina yönelik düzenlenen `sihirli ses` operasyonunda is adamlari ve bankacilari dolandiran 36 kisi gözaltina alindi.

Sihirli Ses Operasyonu’nda 36 Kisi Gözaltina Alindi

Edinilen bilgiye göre, Istanbul Emniyet Müdürlügü Siber Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü polis ekipleri, kredi karti dolandiricilari tarafindan magdur olan vatandaslarin sikayeti üzerine çalisma baslatti. Yapilan fiziki ve teknik takip çalismalarinin ardindan suç sebekesi üyelerine ait önceden belirlenen adreslere bu sabah es zamanli baskin düzenledi.
"Sihirli ses" operasyonu ismi verilen çalismada Istanbul'da 15 ilçe olmak üzere toplam 7 ilde operasyon düzenledi. Operasyonda aralarinda is adamlari ve bankacilarin bulundugu vatandaslari dolandiran 36 kisi gözaltina alindi. Öte yandan suç sebekesi üyelerinin belirledikleri sahislari yasli ve ya genç olmalarina bagli olarak sesini degistirdikleri, telefona çikan sahislarla yasli ise yasli gibi genç ise genç konustuklari ögrenildi. Operasyonun devam ettigi belirtildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284