“Teach Me A Game” En İyiler Arasına Girdi

Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan ve en iyiler arasına giren “Teach Me A Game” adlı en iyi projeler arasında gösterilerek 14. Ulusal eTwinning Konferansı'na katılmaya hak kazandı.

“Teach Me A Game” En İyiler Arasına Girdi

Eğitim ve teknoloji alanındaki yenilikçi projelerin paylaşıldığı önemli bir platform olan 14. Ulusal eTwinning konferansına katılım hakkı kazanan “Teach Me A Game” adlı proje eğitimde oyun tabanlı öğrenme yöntemlerini vurgulayarak öğrencilerin etkileşimli ve keyifli bir öğrenme deneyimi yaşamalarını hedefliyor.

14-16 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen 14. Ulusal eTwinning konferansına ana sınıfı öğretmeni Belgin Erel ve meslektaşları tarafından hazırlanan “Teach Me A Game” adlı proje ile katılan Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Ortaokulu ekibi projelerini detaylı bir şekilde tanıtma imkanı buldu.

Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Ortaokulu ekibi, konferansta 'Teach Me A Game' projesini üç gün süreyle detaylı bir şekilde tanıtarak, öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerini ve eğitimdeki yenilikçi yaklaşımlarını katılımcılarla paylaşma imkanı buldular. Projenin öğrenciler üzerindeki motivasyon artırıcı etkisi ve öğrenme sürecine katkısı konferans katılımcıları tarafından büyük ilgi gördü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284