Vilayetler Hizmet Birligi Anaokulundan Duyarli Proje

“Bir iyilik yap, askiya as” slogani ile yola çikan Vilayetler Hizmet Birligi Anaokulu ögretmenleri ve ögrencileri “Yardimseverlik ve Paylasma” degeri kapsaminda Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu ziyaret etti.

Vilayetler Hizmet Birligi Anaokulundan Duyarli Proje

Okul Müdiresi Rukiye Kurt, Müdür Yardimcisi Merve Uzun ve Okul Öncesi Ögretmeni Emine Mavi ile Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’na projelerini anlatan minik ögrenciler, “Bir iyilik yap, askiya as” sloganiyla giymedikleri, küçülen veya uzun süredir dolaplarinda bekleyen kiyafet ve ayakkabilari ihtiyaci olan arkadaslarina dagitacaklarini söylediler.
Baslattiklari proje hakkinda bilgiler veren Okul Müdiresi Rukiye Kurt, “Vilayetler Hizmet Birligi Anaokulu olarak “Yardimseverlik ve Paylasma” degeri kapsaminda duyarli bir projeyi baslatiyoruz. Projemizin adi “Bir iyilik yap, askiya as”. Bu proje kapsaminda giymedigimiz, küçülen ve uzun süredir dolabimizi bekleyen kiyafet ve ayakkabilarimizin gerekli temizlik ütü ve bakimlari yapildiktan sonra ihtiyaci olan kisilerin faydalanmasini saglamayi amaçlamaktadir” diye konustu.
14 Ocak -22 Ocak tarihlerinde Aktekke Meydani’ndaki Karaman Belediyesi Piri Reis Vadisi Tanitim Yeri Kulübesinde olacaklarini belirten Okul Müdiresi Kurt, “Projeye tüm vatandaslarin katilmasini bekliyoruz. Herkes ihtiyaç fazlasini kulübedeki askilara asabilir. Ihtiyaç sahipleri de ücretsiz bir sekilde askidan alabilirler” dedi.
Vilayetler Hizmet Birligi Anaokulunu ögretmenlerinin ve ögrencilerinin böyle duyarli bir projeyi baslattiklari için çok mutlu oldugunu söyleyen Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, “Biliyoruz ki bu degerlerin çocuklarimizda olusmasi için en büyük model biz yetiskinleriz. Toplumsal sorunlara duyarli nesiller yetistirmek için bizlere büyük görevler düsmektedir. Bu proje ile birlikte ögrencilerimiz unuttugumuz degerleri yayginlastiracaklardir. Projenin hazirlanmasinda basta Okul Müdiresi Rukiye Kurt’a, ögretmenlerimize ve minik ögrencilerimize tesekkür ederim. Sizin vesilenizle biz de yetiskinleri bu projeye destek olmaya çagiriyoruz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284