Duru Bulgur Avustralya’da Lezzet Şöleni Yaşattı

Avustralya’nın en büyük gıda fuarına uluslararası yaklaşık bin firma ile birlikte katılan Duru Bulgur, Türk bulgurunun hem tanıtımını yaptı hem de hazırladığı bulgurlu yemeklerle ziyaretçilere lezzet şöleni yaşattı. Özellikle Ballı Meyveli Bulgur Salatası Avustralyalılar tarafından çok beğenildi.

Duru Bulgur Avustralya’da Lezzet Şöleni Yaşattı
Türk bulgurunu dünyaya tanıtmayı kendisine ilke edinen Duru Bulgur, Avustralya’nın en büyük gıda fuarı Fine Food 2016 Fuarı’na katıldı. Avustralya’nın Melbourne kentinde gerçekleştirilen fuarda Duru Bulgur, Türk bulgurunun hem tanıtımını yaptı hem de ziyaretçilere lezzet şöleni yaşattı. 12-15 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlenen fuara, 45 ülkeden binin üzerinde firma katıldı.
Tamamen doğal koşullarda, özel taş değirmenlerde üretim yapan Duru Bulgur, fuarda Sağlıklı Yaşam ve Dünyanın Lezzetleri standıyla yerini alarak, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Duru Bulgur Şef’inin; bulgurla yaptığı yemeklerin tadına bakmak için kuyruk oluşturan ziyaretçiler, bulgurlu yemeklerin tarifini de istemeyi ihmal etmediler. Ziyaretçiler, doğal ve sağlıklı olmasıyla ön plana çıkan bulgura mutfaklarında daha fazla yer vereceklerini kaydettiler.
Ballı meyveli bulgur salatası kahvaltılarına girdiBulgurla yapılan değişik yemekleri hazırlayarak tadım yaptıran Duru Bulgur, ziyaretçilerden tam not aldı. Bulgur ile her şey yapılabilir anlayışını benimseyen Duru Bulgur’un özellikle Ballı Meyveli Bulgur Salatası, Avustralyalılar tarafından kahvaltıda yenilebilecek bir gıda olarak çok beğenildi. Böylece Duru Bulgur, geleneksel kahvaltı kültürü olmayan ve kahvaltıda mısır gevreği yemek alışkanlıkları bulunan Avustralyalıların kahvaltılarına da bulgurlu salatayı da eklemelerini sağlayarak, bir ilki de gerçekleştirmiş oldu.
Her yıl dünyanın dört bir yanından ziyaretçinin akın ettiği, perakende sektörünün önde gelen fuarlarından biri olan Avustralya Melbourne fuarında, katılımcı firmalar yenilikçi ve inovatif ürünlerinin tanıtımını yaptı. Ayrıca canlı gösteriler ve düzenlenen yarışmalar ile ziyaretçilere görkemli fuar ortamı yaşatıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şükran Büyüközer
Şükran Büyüközer - 7 yıl Önce

Duru Bulgur,dolayısı ile Türkiye tanıtımı...Teşekkürler ....

OLCAY
OLCAY - 7 yıl Önce

DURU Bulgurun tatdını hiç bir bulgurda alamadım. Kısır, Batırık hele tek geçerim.

SIRADAKİ HABER

banner284