Bakan Avci`dan Mazeret ve Ilk Atama Açiklamasi

Milli Egitim Bakani Nabi Avci, ilk atama isteyen ögretmenler ve mazeret atamasi bekleyenlerle ilgili yaptigi açiklamada, birine sartli umut verdi, digerine ise isik yakmadi.

Bakan Avci`dan Mazeret ve Ilk Atama Açiklamasi

Milli Egitim Bakani Nabi Avci, mazeret atamalari ve ilk atamalarla ilgili önemli açiklamalar yapti. Bakan Avci, mazeret atamalarini sarta bagladi, ilk atama bekleyenlere ise ümit vermedi.
Milli Egitim Bakani Avci, sosyal medyada örgütlenen ve geçtigimiz aylarda da basta Ankara olmak üzere farkli illerde eylemler yapan atamayan ögretmenlerin durumlari ile ilgili habercinin yönelttigi sorulari cevaplandirdi.
Atanamayan ögretmenlerle ilgili eldeki bütün verilerin degerlendirildigini belirten Bakan Avci, “Maalesef Subat ayinda bir çözüm getiremiyoruz” dedi. Bakan Avci, “Çünkü tüm planlamalar Agustos ayina göre ayarlanmis” ifadesini kullandi.
Bakan Nabi Avci, es durumundan atamalarla ilgili açiklamanin bizzat Basbakan Erdogan tarafindan yapildigini hatirlatti. Buna iliskin çalismalarin tamamlanma noktasinda oldugunu ifade eden Bakan Avci, bunda da her talebin yerine getirilmesinin söz konusu olamayacagini kaydetti.
Avci, es durumu ve saglik mazereti gibi zorunlu nedenlerle tayin isteyenlerin isteklerinin yerine getirilecegini söyledi.
rotahaber
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284