Başkan Sarıtaş Tüm Sorunları Çözdü

AK Parti Ermenek ilçe teşkilatı ilçedeki yatırım ve projeler için Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Sarıtaş Tüm Sorunları Çözdü

Ermenek’te açılan ve 120 personeli bulunan çağrı merkezide çalışan sayısının 26 kişiye kadar düşmesi üzerine AK Parti Ermenek teşkilatı girişimleri ile rapor hazırladı.
Ermenek AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş ve yönetim kurulu üyesi Ali Elvan, sorunları görüşmek üzere Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Behçet Kaynar’ı makamında ziyaret eden Sarıtaş ve Elvan, Ermenek ilçesi hakkında hazırlanmış olan projeler ile dosyaların birer nüshasını Kaynar a sundu. Cumhurbaşkanlığı danışmanı Behçet Kaynar, Ermenek için elinden gelen tüm imkanları kullanıp gerekli girişimleri yapacağını belirtti. Daha sonra meclise geçen Sarıtaş ve Elvan, burada da TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ı ziyaret ederek, Ermenek ve sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  Lütfi Elvan’a daha önce aktarılan ASİST Çağrı Merkezi ile ilgili çalışan sayısının artırılması konusu ele alındı. Lütfi Elvan hazırlanan projeler ve dosyaların birer nüshasını aynı şekilde sunuldu ve Lütfi Elvan çağrı merkezi ile ilgili çalışan sayısının 2 katına çıkarılacağı müjdesi verdi ve diğer proje ve dosyalarla ilgi her konuda yardımcı olacağını belirtti.
Sarıtaş ve Elvan Ankara ziyaretlerinin sonunda AK Parti Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eseri ve Recep Şeker’i de ziyaret ederek projelerin ve dosyaların birer nüshasını onlara da verdiler. İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284