Belediye Meclisi 2 Kasim`da Toplaniyor

Ilimiz Belediye Meclisi Kasim ayinin ilk toplantisini 2 Kasim Pazartesi günü saat 15.00’de Meclis Salonunda yapacak.

Belediye Meclisi 2 Kasim`da Toplaniyor

11 maddenin görüsülecegi toplantinin ilk gündemi 2016 yili Belediye bütçesinin görüsülüp karara baglanmasi olacak.
Gündem geregi Bütçe Kararnamesinin madde, madde görüsülmesi, Gider Bütçesinde kurumsal kodlamasi yapilan Birimlerin fonksiyonel kodlamasinin birinci düzeyinin görüsülmesi, Gelir Bütçesinin ekonomik kodlamasinin birinci düzeyinin görüsülmesi, Belediye Gelir Tarifesinin görüsülmesi, Ayrintili Harcama Programinin görüsülmesi, Finansman Programinin birinci düzeyi görüsülecek.
-4 no’lu Larende Mot. Tas. Kooperatifi Üyeleri Atatürk Caddesinden saga dönüp Müdafa-i Hukuk Kavsagindan U dönüsü yapilip Atatürk Caddesinden hattin devamina ve dönüslerin ayni güzergâhtan olmasi seklinde düzeltilmesi talebi konusu.
- Karaman Belediye Meclisinin 07.10.2013 tarih ve 43 sayili karari ile Karaman Belediyesi kent Estetik Kurulu Çalisma Esas ve Usullerine Iliskin Yönetmelik kabul edilmistir. Kurul Yönetmeliginin yeniden düzenlenmesi, kurul üyeliklerinin belirlenmesi ve akabinde Kent Estetik Kurulu için Kurul Üyeligi yapmak üzere Karaman Belediye Meclis Üyeleri arasinda bir üyenin seçilmesi konusu.
- Karaman Ili, Merkez Ilçede 1 Nolu ve 8 Nolu Aile Sagligi Merkezlerinin suanda görev yaptiklari adreslerin yakinlarinda saglik tesisi yapilmak üzere arsa tahsisi talebi konusu.
- Özel Basari Ilk ve Ortaokulu Müdürlügü ÇAKIRBAG Köyü Konya yolu üzerinde yer alan yeni yerine tasindigi fakat söz konusu alanin Belediye mücavir alan disinda oldugundan C plaka araçlarla ögrenci tasinmasinda Bölge Trafikle sorun yasandigi, bu nedenle imarla ilgili düzenleme yapilmaksizin okulun bulundugu bölgenin Belediye mücavir alanina alinmasi talebi konusu.
- Karaman Ili Merkez Ilçe, Alacasuluk Mahallesi 4481 ada 3 ve 4 no’lu parsellerin bulundugu alanda 1/1000 ölçekli uygulama imar planinda yapilan degisikligin incelenerek mevzuat hükümlerine aykiri oldugu tespit edildiginden bahsederek gerekli düzenlemelerin yapilmasi ve mevzuata aykiriligin giderilmesi istenmis, tespit edilen eksiklik ve aykiriliklarin Idareye bildirildigi halde gereginin yerine getirilmediginden bahsederek gereginin yapilmasi konusu.
- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Hacicelal Mahallesi, 1095 ada 180 no’lu parselin bulundugu alanda 1/1000 ölçekli uygulama imar planinda yapilan degisikligin incelenerek mevzuat hükümlerine aykiri oldugu tespit edildiginden bahsederek gerekli düzenlemelerin yapilmasi ve mevzuata aykiriligin giderilmesi istenmis, tespit edilen eksiklik ve aykiriliklarin Idareye bildirildigi halde gereginin yerine getirilmediginden bahsederek gereginin yapilmasi konusu.
-Karaman Ili, Merkez Ilçe, Pirireis Mahallesi, 4475 ada 4 no’lu parselin Revizyon ve Ilave Imar Planinda “Sanayi Alani” nda kaldigi, söz konusu bölgede ticaret ve sanayi alanlarina yönelik sosyal donati alanlarinin yetersiz kaldigindan bahsederek parselin dügün salonu, lokanta, ticari faaliyet alani olarak kullanilmasina yönelik “Sosyal Tesis Alani”na çevrilmesi amaciyla yaptirilan ima plan tadilati teklifinin onaylanmasi talebi konusu.
- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Pirireis Mahallesi, 266 ada 7 no’lu parselin Revizyon ve Ilave Imar Planinda “Konut Alani’nda oldugu, söz konusu bölgede yeterli miktarda ticaret alani olusmadigi, 30 metrelik anayola bakan kisimlarda zeminde ticari faaliyetlere ihtiyaç olacagi ayrica bu yol boyunca yo üstü cephelerin T1 Ticari Alan olarak planlandigi görüldügünden ihtiyaç olan asma katli dükkân yapilabilmesi için yola bakan cephesinde bulunan 7 ve 8 no’lu parselleri “T1 Lejantli Ticaret Alani”na çevrilmesi amaciyla yaptirilan imar plan tadilati teklifinin onaylanmasi talebi konusu.
- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Abbas Mahallesi 514 ada 6 no’lu parselde yapilan plan tadilatinin aski süresi içinde yapilan itirazin degerlendirilmesi konusu.
- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Mansurdede Mahallesi 582 ada 1 parselde yer alan
1/1000 Ölçekli Koruma Amaçli Uygulama Imar Planinda kütle, gabari ve malzemesi bakimindan korunacak yapi olarak belirlenen tescilsiz tasinmazin taban alaninin plan üzerine islenen bina tabanindan daha büyük oldugu belirtilerek söz konusu alan ile ilgili düzenleme talebi konusu
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284