Eski Bakan Elvan Oyunu Mersin`de Kullandi

Eski Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani, AK Parti Mersin Milletvekili adayi Lütfi Elvan, oyunu Mersin`de kullandi.

Eski Bakan Elvan Oyunu Mersin`de Kullandi

Eski Bakan Lütfi Elvan, AK Parti Il Baskani Ismail Taspinar, Mezitli Ilçe Baskani Ali Kiratli ve bir grup partili ile birlikte geldigi merkez Mezitli ilçesindeki Vali Senol Engin Ilkokulu'nda 1020 numarali sandikta oyunu kullandi. Elvan, oyunu kullandiktan sonra yaptigi açiklamada, Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtigini söyledi. Türkiye'nin geleceginin tayin edilecegi bugünkü seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için son derece önemli bir seçim oldugunu vurgulayan Elvan, "Vatandaslarimizin çok yogun bir katilimi oldugunu görüyorum. Bu da bizim için gerçekten son derece memnuniyet verici bir hadise. Özellikle her bir vatandasimizin vatandaslik hakkini mutlaka kullanmasi gerektigini düsünüyorum. Nitekim bugün gerçekten su saat itibariyle bazi sandiklarda yüzde 80-85 gibi oy kullanma oraninin oydugunu görüyoruz. Bu da katilim oraninin oldukça yüksek olacagini gösteriyor. Bizler açisindan gerçekten memnuniyet verici bir hadise. Milletimizin iradesinin tam manasiyla sandiklara yansimasi açisindan da son derece önemli oldugunu düsünüyoruz" dedi.
Seçim sonuçlarinin vatana, millete, devlete hayirli olmasi dileklerinde bulunan Elvan, "Böylece ülkemizin önü açilir, ülkemizin istikrara kavusmasi, belirsizlik ortaminin ortadan kaldirilmasi ve yeniden ekonominin canlanmasi, özellikle yatirimcilarimizin, is adamlarimizin kafalarindaki o sikintilarin ortadan kaldirilmasi açisindan son derece önemli ve anlamli diye düsünüyorum. Biz milletimizin sagduyusuna inaniyoruz, milletimizin bu ülkeyi ne kadar çok sevdigini, bu ülkeye olan bagliligini biliyoruz. Insallah ülkemiz için iyi bir netice çikacagini düsünüyoruz" diye konustu.
Su ana kadar Mersin'de seçimlerle ilgili büyük bir sikinti yasanmadigini, bunun da sevindirici oldugunu dile getiren Elvan, söyle devam etti:
"Her bir bireyin, her bir vatandasin özgür bir sekilde sandiga gidip oyunu kullanmasi çok çok önemli ve en temel hakki. Bunun gerçeklesmesi için de tüm görevliler özenle çalisiyor. Hepsine tesekkür ediyorum. Gerçekten bu seçimin özgür bir ortamda, vatandaslarimizin emniyet içerisinde, güvenli bir sekilde sandiklara gelip oylarini kullanmasi son derece önemli. Insallah Mersin için de hayirli olur. Biz Mersin'in önünü açmak istiyoruz. Mersin'i gerçek anlamda hak ettigi yere ulastirmayi arzu ediyoruz. Mersin bu potansiyele ve güce sahip. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde Mersin için çalisalim."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284