Çig Süt Destegi Listeleri Askida

Çig süt desteklemeleri kapsaminda ilimiz merkezde bulunan süt üreticilerinin icmal listeleri 18 Kasim Cuma gününden itibaren askiya çikariliyor.

Çig Süt Destegi Listeleri Askida
Konu ile ilgili bir açiklama yapan Il Gida, Tarim ve Hayvancilik Müdürü Ismail Uluad, Bakanligin 2011 yilinda hayvanciligin desteklemesi kapsaminda üçüncü 3 aylik çig süt desteklemelerinin ödeme yapilacagini, Icmal -2 listelerinin 18 Kasim Cuma tarihinde sabah saat 8.00’de askiya çikarilacagini ve 21 Kasim Pazartesi günü aksam saat 17.00’de askidan indirilecegini açikladi.
Uluad, “Icmal -2 listelerinin 4 (dört) gün süre zarfinda askida kalacagini bu süre zarfinda vatandaslarimizin aski listelerinde isimlerinin bulunup bulunmadigini, T.C Kimlik Numaralarini Destege tabi olan toplam süt miktarlarini (lt) ve toplam destekleme miktarlarini (TL) kontrol etmeleri gerekmektedir. Aski listesine yapilacak itirazlar askida kalma süresi zarfinda 4 (dört) gün içinde Il Müdürlügümüze yapilacaktir” dedi.  
Itiraz olmadigi taktirde Icmal-2 listelerinin kesinlik kazanacagini ifade eden Uluad, üreticilerimizin magdur olmamalari için aski süresi içinde Icmal listelerini mutlaka kontrol edilmesi gerektigini, aksi taktirde aski süresince herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgiler dogru kabul edilecegini, daha sonra yapilacak itirazlarin degerlendirmeye alinmayacagini ve herhangi bir hak dogurmayacagini sözlerine ilave etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284