Cumhuriyet Kosusu’nda 3. Oldu

Zeytinburnu Belediyesi ve Bestelsiz Spor Kulübü tarafindan organize edilen 7. Cumhuriyet Kosusu’nda Karamanli Milli Atlet Ümmühani Karaçadir 3. oldu.

Cumhuriyet Kosusu’nda 3. Oldu

Kazliçesme Mahallesi Abay Caddesi’nden start alan kosuya, milli atletlerin yani sira Fetene Alemu Regasa ve Kefyalew Deja Burise gibi yurt disindan da birçok yabanci sporcu katildi. Dört ana kategori ve 18 alt kategoride gerçeklestirilen yarismaya katilan bin 100 sporcu, gögüslerine takilan numaralardaki ciple takip edildi. Genç, yasli, gazi, engelli ve engelsiz bin 100 vatandasin katildigi Zeytinburnu 7. Cumhuriyet Kosusu renkli görüntülere sahne oldu. Agri, Manisa, Bursa, Çanakkale, Kütahya, Trabzon, Kocaeli, Gaziantep, Sanliurfa gibi illerin katildigi yarismada Karamani milli takim atletizm antrenörü Murat Yurdadön esliginde ferdi kategoride Ümmühani Karaçadir temsil etti.
Çekismeli geçen yarislar sonunda 10 kilometrelik mesafeyi basarili bir sekilde kosan milli atlet Karaçadir 31 dakika 58 saniyelik derecesiyle kosuyu üçüncü tamamladi.
KARAÇADIR’IN BASARISI BIZI MUTLU ETTI
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik; “ Gelecegin atletlerini yetistirmek için çiktigimiz yolda Karamanli atletlerimiz her geçen gün daha iyiye dogru gidiyor. Milli sporcumuz Ümmühani Karaçadir’in Cumhuriyet Kosularinda büyük bayanlar kategorisinde elde ettigi basari bizleri mutlu etti. Sporcularimizin önümüzdeki dönemde daha nice basarilar kazanacagina inaniyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284