“Dönem Sonu Islemleri” Semineri Yapildi

Vergi Bas Müfettisi Serdar Bulut ve Ankara SMMM Odasi Yönetim Kurulu üyesi Ibrahim Ulusoy’un konusmaci olarak katildigi “Dönem Sonu Islemleri” semineri yapildi.

  “Dönem Sonu Islemleri” Semineri Yapildi

Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Oda Sekreteri Umut Aydin yaptigi açilis konusmasinda, “Meslektaslarimizin Dönem Sonu Islemlerinde karsilastiklari sorunlar ve Yeni Türk Ticaret Kanununun getirdigi yenilikler nedeniyle bu semineri düzenlemis bulunmaktayiz. Umarim seminerimiz siz meslektaslarimiza faydali olur” dedi.
Ankara SMMM Yönetim Kurulu Üyesi Ibrahim Ulusoy’da, “Yeni Türk Ticaret Kanunu ile birlikte Mmeslegimiz ve meslektaslarimiz çok yogun bir dönemden geçmektedir. Bu nedenle birbirimize her zamankinden daha çok ihtiyacimiz var. Gerek meslek birligimizle gerek diger kurumlarla iliskilerde meslektaslarimiz ve meslegimiz istedigi verimi alamiyor. Yapilacaklar sadece yazismalarda kaliyor. Hepinize meslek yasaminizda kolayliklar dilerim” dedi.
Vergi Bas Müfettisi Serdar Bulut, “Dönem Sonu Islemleri” ile ilgili Dönem Sonu Yeniden Degerleme, Dönem Sonu Envanter, Amortismanlar, Gelir-Gider Tahakkuklari ve Beyanname Düzenleme konularinda sunum yapti. Ayrica Yeni Türk Ticaret Kanununun hayata geçmesiyle 2012 sonunda dikkat edilecek hususlar hakkinda bilgiler verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284