Emniyet Müdürü Sahne, Karaman’in En Büyük Sorunu Trafik

Karaman Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Karaman’in trafik sorununu nasil çözeriz noktasinda araliksiz çalistiklarini söyledi.

Emniyet Müdürü Sahne, Karaman’in En Büyük Sorunu Trafik

Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Polisevi'nde Karaman’da görev yapan ulusal ve yerel basin kuruluslarinin asayis muhabirleri ile bir araya geldi. Toplantida emniyet müdür yardimcilari ile bazi subelerin müdürleri de hazir bulundu. Sohbet ortaminda geçen toplantida konusan Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, "Bizim için Karaman’in en büyük sorunu trafiktir. Asayis yönünden ise Karaman huzurlu bir ildir. Trafikte yasanan bu sorunun en büyük sebebi ise Karaman’da 25 bine yakin motosikletin olmasidir. Motosiklet sayisinin yüksek olmasi elbette trafik için büyük sorundur. Bu soruna bir de motosiklette degisiklik yaparak vatandaslari rahatsiz edenler eklenince içinden çikilmaz hale geliyor. Bu kisiler günün her saatinde gerek sehir merkezinde, gerekse çevre yollarinda birbirleriyle yaris yaparak hem kendi hayatlarini, hem de diger vatandaslarimizin hayatini tehlikeye atiyorlar. Bu kisilerle mücadele etmek için emniyet olarak günün büyük bir bölümünde her noktada trafik ve asayis uygulamalari yapiyoruz. Bu uygulamalarimiz bundan sonra da araliksiz olarak devam edecek" dedi.
"YUNUS EKIPLERI KURACAGIZ"
Olaylara ekiplerin aninda müdahale edebilmeleri için Yunus ekipleri kurma çalismalarinin oldugunu da ifade eden Sahne, "Ilk etapta 10 adet Yunus ekibi kurmayi düsünüyoruz. Bu ekipler hareket kabiliyeti sayesinde meydana gelebilecek olaylara aninda müdahale edecek. Hata bu ekiplerden bir de trafik için kurmayi hedefliyoruz" seklinde konustu. Sahne, son olarak asayis muhabirlerinin olaylarda ve dogru bilgi almada karsilastiklari sorunlarin çözülmesi noktasinda gerekenin yapilacagini da belirtti. Sohbet toplantisi hatira fotografi çektirilmesi ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284