ERÇEV Genel Kurulunu Yapti

Istanbul’da bulunan Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayarisma Vakfi’nin 15. olagan genel kurul toplantisi hafta sonu Vakfin Kadiköy Bostanci’da Eminalipasa Caddesi Zeynep Apartmaninda bulunan yeni binalarinda yapildi.

ERÇEV Genel Kurulunu Yapti
Vakif Baskani Resit Keskin, yeni yerlerine tasinmis olmalari ve ilk genel kurul toplantisini burada yapmalari nedeniyle mutlu olduklarini ve Vakfin merkezinin aliminda basta Ahmet Kelesoglu olmak üzere yardim yapan hemserilerine tesekkür etti.
Divan baskanligini Devlet eski Bakani Fikret Ünlü’nün yaptigi genel kurulda Ermenek Belediye Baskani Necati Akpinar, Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur, Basyayla Belediye Baskani Serafettin Bulgurcu’da hazir bulundu. Vakif merkezinin bir kösesini eski Ermenek evlerinin cephesine benzer bir agaç isçiligi ile donatan ve Vakfa armagan eden Ermenek Belediye Baskani Necati Akpinar ve sanatçi Erol Savkli’ya tesekkür edildi.
Vakfa kurulusundan bu yana önemli ölçüde burs yardimi yapan Nevzat Ecza Deposu sahibi Nevzat Karpuzcu ve Nadir Haranioglu Yönetim Kurulu ve mütevelli üyelerin teklifi ile oybirligi ile onur üyeligine seçildi. Bos bulunan mütevelli üyeliklerine de, yine ittifakla
Devlet eski Bakani Fikret Ünlü, Istanbul Vali Yardimcilarindan Emin Alici, Isik Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Hasip Pektas, Banka Genel Müdürü Nuri Güzveli ve eczaci Fikret Abitagaoglu seçildi.
Yapilan genel kurul sonunda Vakif Yönetim Kurulu’na Resit Keskin, M.Sonay Gürgen, Mustafa Keskin, Haluk Sogukpinar, Riza Servi, Osman Koçak ve Sahin Özcan getirildi. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Hilmi Küçüksu, Nuri Güzveli ve Mesut Gürbüz seçildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284