Biskot Çalisanlari Sigarayi Birakmak Istiyor

Ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Biskot Bisküvi’nin talebi üzerine Il Halk Sagligi Müdürlügü’nun organizasyonu ve Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi’nin destegi ile sigarayi birakmak isteyen idari yönetim personeli ve isçilere yönelik olarak sigarayi birakma kampanyasi baslatildi.

Biskot Çalisanlari Sigarayi Birakmak Istiyor

Bu kapsamda Karaman Devlet Hastanesinde görev yapan Gögüs Hastaliklari Uzmani Dr. Sezgi Sahin Duyar tarafindan Biskot Bisküvi egitim salonunda sigara birakma egitimi verildi. Egitim sonrasinda katilimcilardan kan numuneleri alinarak nefes ölçüm testi yapildi. Sigarayi birakmak isteyen isçiler için egitimlerin yeni gruplar olusturularak devam edecegi açiklandi.
Halk Sagligi yetkilileri "Sigaranin insan sagligina verdigi zararlarin bilincinde olan tüm isletmelerinde ayni duyarliligi göstermesi, halk sagligi açisindan büyük önem tasimaktadir. Sigara dost gibi görünse de en büyük düsman oldugunun farkina varildigi zaman çok geç olabilir. Tüm halkimizi sigara birakmaya davet ediyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284