Gelişen Demokrasi

Darbe girişimcilerini ve darbecileri kınıyorum. Bu millet 15 Temmuz’da yine destan yazdı. Bu milletin anlatacak daha çok öyküsü olacak.

Gelişen Demokrasi
Dünyada örnek gösterilecek derslerde okutulacak ve literatürlere girecek duruş tutum ve davranış ve metotlarla sokaktaki darbecileri iknaya çalışmak, darbe araçlarının bloke edilmesi egzozuna tişört tıkamak, radyatörlerini kapamak, paletlerin önüne yatmak, tankın üstüne çıkmak, kışla kapılarının önüne araçlar ve bedenlerinden set yapmak daha nice direniş usulleri.
Hani vardır ya uçmaya yeni başlayan bir kuşa sana bunu kim öğretti.
Hani deriz ya yumurtadan çıkan bir ördek suya girer girmez yüzmeye başlarda sana bunu kim öğretti.
Bu millete Allah CC feraset ihsan etmiş canı pahasına darbeye ve darbecilere karşı duruşunu gösterdi.
Ama en önemlisi demokrasiye inanmış ve yüksek iradeli, milli iradeye saygılı bu başarının başkahramanı cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız çıkıp bu millete sokaklara meydanlara ve hava meydanlarına çıkmasını darbe heveslilerine karşı direnmelerini söyleyerek hem yol gösterdi hem yüreklendirdi.
12 Eylül 1980
28 Şubat 1997
Darbelerini bizatihi içinde sıkıntılarını yaşamış bir insan olarak tespitim şu ki bu millet demokrasiyi özümsemiş haklarına ve reyine ve tercihlerine sahip çıkmayı kendine ilke edinmiş.
Yine şunu gördüm ki dijital medya haberleşme ekmek su hava kadar önemliymiş.
Yine şunu gördüm ki bu millet bugüne kadar yapılan hizmetleri altına imza atılan büyük projeleri takdir ederek hizmetleri inkâr etmeden inandığı dava ve kişilerin arkasında duruyor Çanakkale’de Dumlupınar’da olduğu gibi canını ortaya koyuyor.
Gençler demokrasi adına gelecekle ilgili büyük umut verdi bizim jenerasyona ülkemizin geleceğinin emin ellerde olduğunu gösterdi.
Sayın cumhurbaşkanımız ülkemizin başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’a, başbakanımız Binali Yıldırım ve çalışma arkadaşlarına.
Güvenlik güçlerine polis teşkilatına,
Ordumuzun yanlışa karışmamış demokrasiye sahip çıkan mensuplarına yüce Türk milletine minnet ve şükranlarımızı sunarken.
Darbe girişimde göğsünü siper edip şehit olan demokrasi şehitlerine Allah CC rahmet silerim bu millete haklarını helal etmelerini temenni ederken gazilerimize de acil şifalar dilerim.
Sami ÖZDAĞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284