Ilimizin Huzuru Konusuldu

Emniyet Müdürü Mehmet Sahne’nin baskanliginda Emniyet Müdür Yardimcilari, Asayis, Trafik, KOM, Terörle Mücadele, Güvenlik, Toplum Destekli, Çocuk Sube Müdürleri ve mahalle muhtarlarin katildigi huzur toplantisi yapildi.

Ilimizin Huzuru Konusuldu

Polisevi’nde gerçeklestirilen toplantida konusan Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, “Karaman ilimiz Türkiye’nin en huzurlu, güvenli sehirlerinden bir tanesi. Zaman zaman aksamlari sehri yürüyerek geziyorum. Yolda gördügüm herkese selam veriyoruz, halini hatrini soruyoruz. Vatandasla iletisimi mümkün mertebe en üst seviyede kurmaya çalisiyoruz. Tabi bu iletisimin en büyük öncüleri sizlersiniz. Sizlere de desteklerinizden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra Asayis Sube Müdürü Erdem Tülek, ilimizdeki Asayis olaylarinin bir degerlendirmesini yaparak, mahalle sakinlerinin, muhtarlara ilettikleri sikintilari ve talepleri degerlendirdi.
Tülek, “Temmuz ayi sonu itibariyle 7 aylik dönem dâhilinde topyekün uygulamis oldugumuz önleyici kolluk faaliyetleri sayesinde bizim yüzümüzü güldüren il merkezinde yüzde 30’a varan olaylarda bir düsüs saglamis durumdayiz. Bu tüm olaylarimizin içerisindeki verileri parça parça özetleyecek olursak mala karsi suçlara karsi yüzde 59’luk bir düsüs saglandi. Kavga olaylarinda ise yüzde 20 oraninda bir düsüs var. Tabiî ki bu veriler topkekün bir ekip ruhuyla, Karaman’da hizmet veren bütün polislerimizin bir bütün olarak çalisma azmiyle saglanmis durumda. Öncelikle bunu saglarken Sayin Emniyet Müdürümüzün göreve basladigi tarih itibariyle sifirdan almis oldugumuz ve güncelledigimiz 7 adet kararimiz bulunmaktadir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284