Imkon Istisare Toplantisi Adana’da Yapildi

Insaat Müteahhitleri Konfederasyonu’nun 1. olagan istisare toplantisi Adana Müteahhitler Birligi’nin ev sahipliginde Adana’da yapildi.

 Imkon Istisare Toplantisi Adana’da Yapildi

Toplantiyla ilgili bilgi veren Karaman Insaat Müteahhitleri Birligi Baskani Muharrem Aydin, IMKON Genel Baskani Tahir Tellioglu, IMKON Genel Baskan vekili Ridvan Köksüzer, Konfederasyon yöneticileri,  bölge illerden 20’ye yakin il birligi yöneticisi, belediye baskanlari ve Adana Büyüksehir belediye baskani, Çevre ve Sehircilik Il Müdürü ve diger bürokratlarin katildigi toplantida, sektörün sorunlari ve talepleri görüsüldügünü söyledi.

IMKON Genel Baskani Tahir Tellioglu konusmasinda temel vurgu olarak; tüm sartlardan önce, yapi sektörünün bir odaya kavusturulmasinin geregine isaret ederek, artik Türkiye’de bu sektörün bir odasi olmadan, saglikli ve sorunsuz faaliyetlerini sürdürmesinin ve bu sektörün mesleki tanimlamasinin çok zor oldugunu söyledi. 
Toplantinin sonuç bildirisinde IMKON; Türkiye’de 50’ye yakin il, 90 bin üye ve Türkiye’nin istihdam ve katma deger yaratan en büyük ekonomik gücü olarak,  bizi temsil eden bir odaya sahip olmak istiyoruz” dediler. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284