Karaman Ticaret Borsası Başkanlarından  23 Nisan  Mesajı

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanımız Mustafa Uysal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.

Karaman Ticaret Borsası Başkanlarından  23 Nisan  Mesajı

Başkanlar yayınladıkları mesajlarında;"23 Nisan 1920 TBMM‘nin açıldığı gün hepimizin gurur günüdür. TBMM’nin açılışının 100 uncu yılını kutladığımız bugün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı olmasının yanında tarihimizin önemli dönüm noktasıdır. Bu önemli gün milletimizin ülkenin bugünün de ve geleceğinde söz sahibi olmasının başlangıcıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü Türk Çocuklarına armağan etmiştir. Çünkü çocuklarımız geleceğin gençleridir. Gençlerimiz Cumhuriyet’imizi ve onun temel prensiplerini yüceltecek, her türlü iç ve dış tehlikelere karşı koruyacak en değerli varlıklarımızdır.

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından geleceğimizin ve ulusal egemenliğimizin güvencesi olan çocuklarımıza hediye edilen bu anlamlı gün, çocuklarımız tarafından da coşku içerisinde kutlanmaktadır.

Bu vesile ile başta Mustafa Kemal ATATÜRK ile Cumhuriyeti ilân eden ilk mecliste görev yapan atalarımızı, Kurtuluş Savaşımızın kahramanı olan şehitlerimizi minnetle anıyor, çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını Kutluyoruz" ifadelerine yer verdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284